Voetbalvelden Merksplas-Kolonie

Op de site van Merksplas-Kolonie beschikt de gemeente over 3 verlichte voetbalvelden met 6 groepskleedkamers en 2 scheidsrechterskleedkamers. Die kunnen door Merksplasse (amateur)voetbalclubs aan een voordelig tarief gehuurd worden om er trainingen, vriendschappelijke wedstrijden of competitiewedstrijden af te werken.

Tarieven

  • Erkende Merksplasse verenigingen betalen 12 euro per uur voor het huren van een voetbalveld met kleedkamer.
  • Niet-erkende verenigingen of privépersonen betalen de basisprijs van 24 euro per uur.
  • Voor commerciële activiteiten wordt een uurtarief van 36 euro per uur gehanteerd.
  • Bij gebruik van minstens 8 uur per week op verschillende dagen kan je een korting van 30% krijgen op de huurprijs.
  • Als je tijdens je wedstrijd of training de verlichting wil gebruiken, wordt daarvoor een forfaitair bedrag van 5 euro per uur aangerekend.

Voor meer details over de verhuurprijzen raadpleeg je het 'retributiereglement Merksplas-Kolonie' of het gebruikersreglement Voetbalvelden Merksplas-Kolonie onderaan deze pagina.

Kleedkamers

Als je een veld huurt, is het gebruik van kleedkamers en douches inbegrepen. Voor meer informatie over het correct gebruik van de kleedkamers raadpleeg je best het gebruikersreglement onderaan deze pagina.

Je kan de kleedkamers ook reserveren voor andere sportieve evenementen of bij teambuildingsactiviteiten die je op het domein van Merksplas-Kolonie organiseert.

Reserveren

Via ons online reservatiepakket kan je de beschikbaarheid nakijken en meteen een reservatie aanvragen.

Reservaties

Parkeren

Je wagen parkeer je op de centrale parking van het domein in de Kapelstraat. Het is niet toegelaten om auto's te parkeren in één van de dreven aan de voetbalvelden zelf.

Als je met de fiets komt kan je die stallen in de Kweekstraat onder een grote luifel rechts voorbij de voetbalvelden.

Gebruikersreglement

Om de goede gang van zaken te bewaren stelde de sportdienst een gebruikersreglement op. Dat vind je terug onderaan deze pagina. Neem het zeker eens door zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Bij een reservatie gaan wij er van uit dat je akkoord gaat met dit reglement.

Naar top