Zo werkt UiTPAS

Een heleboel welkomstvoordelen

Zodra je een UiTPAS hebt aangekocht, krijg je er meteen een heleboel welkomstvoordelen bij. Ze kosten je niets en je hoeft er zelfs nog geen punt voor gespaard te hebben. Je krijgt ze, gewoon omdat we blij zijn dat je je aansloot bij UiTPAS! Je kan al de welkomstvoordelen die op je UiTPAS staan meteen gaan ophalen bij de respectievelijke aanbieders doorheen onze UiTPAS-regio. 

Het aanbod van welkomstvoordelen wisselt doorheen de tijd. Je kan hier steeds de actuele voordelen terugvinden voor UiTPAS Kempen!

Spaar punten 

Ga op zoek naar een UiTPAS-zuil of QR-code als je deelneemt aan een activiteit in de vrije tijd (cultuur, jeugd, sport). De deelnemende UiTPAS-organisatoren zorgen ervoor dat je ter plaatse steeds een punt kan sparen op je UiTPAS. Je kan telkens slechts één punt per activiteit sparen (en in sommige gevallen geldt er een maximum per week). Vind je geen zuil of QR-code, informeer even aan de balie, daar kunnen ze ook steeds een punt toekennen!

Omruilvoordelen

Als je aardig wat punten bij elkaar hebt gespaard, wordt het tijd om je punten om te wisselen voor fantastische voordelen. Je kan je punten omwisselen bij iedere UiTPAS-organisator in heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat je kan kiezen uit een alsmaar toenemend aanbod voordelen, het zijn er nu al meer dan 1400!
Je vindt het actueel overzicht van de omruilvoordelen hier terug!

Naar top